Indien u belangstelling heeft voor
ons blad "Gemeenteklanken",
dan kunt u zich telefonisch (0111-650310)
melden voor toezending naar uw
vakantiewoning, caravan of huisadres.

Inleveren copy winter/voorjaar 2024
Gemeenteklanken
woensdag 6 december 2023

Redactieadres:
Maarten Barends
scriba@hervormdhaamstede.nl

Groot Kerk Project

Het Groot Kerk Project, een activiteit van Windkracht 8, is een interkerkelijk missionair project met vrijwilligers uit de Protestantse Gemeente Schouwen aan Zee, de Christelijk Gereformeerde Kerk Haamstede en de Hervormde Gemeente Haamstede.

De commissie van het GKP heeft nagedacht over de voortzetting van het openstellen van de kerk op de donderdagen tijdens de Ringpromotiedagen. De commissie wil er een andere invulling aan gaan geven. We gaan werken met een klein team en een beperkt aantal uren.

Helaas hebben we vernomen dat het bedrijf Kroko evenementen, die altijd de markten organiseerde in Burgh-Haamstede, is gestopt met de markt op de donderdag, of er een andere partij is die dit wil faciliteren is niet bekend.

Daarom is het afwachten wat de reactie zal zijn met betrekking tot het bezoekersaantal als we de kerk openstellen. Vooralsnog is de commissie overeengekomen dat de kerk op de donderdagen open gaat van 14 juli t/m 18 augustus van 13.30-15.30 uur.

Tijdens deze donderdagen, kunnen bezoekers genieten van orgelbespelingen, multimediapresentaties en een meditatieve stiltehoek.


Mag ik u God's Zegen toewensen voor de komende maanden en blijf vooral gezond!

Secretaris Groot Kerk Project
Maarten Barends
m.bar84@hetnet.nl